Krumnaalen

Hvem er vi?

 

Tanja er uddannet møbelpolstrer med over 25 års erfaring. Tanja og Jørgen har arbejdet sammen i næsten 20 år. Deres forskellige kompetencer komplementerer hinanden på en hel unik måde, hvilket giver dig de bedste forudsætninger. 

 

Tanjas kreative sind og Jørgens løsningsorienterede tankegang hjælper dig med at finde frem til de bedste, og ikke altid helt traditionelle løsninger. 

Værksted

Møbelpolstrer i Silkeborg

Vores værksted befinder sig i Silkeborg. Her har vi 320 kvm værksted, hvor vi har vores daglige gang sammen med vores skønne medarbejdere. 

 

Har du en helt klar idé om hvad du skal have lavet, så hjælper vi dig med at færdiggøre dit projekt. Er du knap så langt i processen, kan vi også hjælpe dig med sparring i forhold til forskellige løsninger, prototyper, farver, indretning osv. Med andre ord, kan vi være med helt fra idé stadiet til det færdige produkt. 

 

 

Jørgen_PGM4_1_AndréBlinkilde(1)

"Jørgen går også under navnet ‘Ole opfinder’. Han er simpelthen den bedste opfinder og problemknuser, og han elsker en god udfordring. Jørgen er utrolig løsningsorienteret og finder altid en god løsning, selvom løsningen ikke altid lige ligger til højrebenet"

Tanja_PGM1_1_AndréBlinkilde

"Tanja er uden tvivl virksomhedens kreative overhoved. Tanja har speciale i tekstiler, modelkonstruktion, syteknikker, indretning og farvernes psykologi og sammenspil"

#møbelpolstring